Du er landet på Foderautomat.dk, det helt rigtige sted at finde vildtfuglefoder. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vildtfuglefoder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Versele-Laga Vildtfuglefoder Solsikke Hjerter – 750g

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dyreverdenen.

Her kan “Versele-Laga Vildtfuglefoder Solsikke Hjerter – 750g” fås til 35,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

2: Trixie Natura Fuglehus til Vildtfuglefoder – Med Fod – 29x27x38cm

  • Dagens pris: 1199,- kr.
  • Fundet hos Dyreverdenen
  • Mærke: Trixie

Anden anbefaling har vi fundet hos Dyreverdenen, hvor du kan købe Trixie Natura Fuglehus til Vildtfuglefoder – Med Fod – 29x27x38cm til kun 1199,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

3: Versele-Laga Vildtfuglefoder Festival – Majsbolde & Jordnødder – 615g

Næste anbefaling er “Versele-Laga Vildtfuglefoder Festival – Majsbolde & Jordnødder – 615g”.

Dagens bedste tilbud på “Versele-Laga Vildtfuglefoder Festival – Majsbolde & Jordnødder – 615g” har vi fundet hos Dyreverdenen hvor prisen lige nu er 35,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

4: Agros Komplet Vildtfuglefoder Mix – 2kg

Produkt nummer 4 på vores “vildtfuglefoder-liste” er Agros Komplet Vildtfuglefoder Mix – 2kg som du lige nu kan købe for 35,- hos Dyreverdenen

Se hos Dyreverdenen ❯❯

8: Gardman Vildtfuglefoder automat til korn UDGÅR, holder store fugle og egern ude

Sidste produkt på vores liste er Gardman Vildtfuglefoder automat til korn UDGÅR, holder store fugle og egern ude som vi har fundet til 169,95 hos Os Med Kæledyr.

Forhandlerens beskrivelse:
Metal fuglefoder beholder til ophæng til fuglefrø og solsikke.En egernsikker feeder egnet til alle former for frøblanding, solsikkefrø og jordnødderbidPlastbelagt Wire bur, designet til at udelukke egern og større fugleKan indeholder op til 410g frøblandi…

Se hos Os Med Kæledyr ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vildtfuglefoder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vildtfuglefoder:

Dyreste Vildtfuglefoder på listen er Trixie Natura Fuglehus til Vildtfuglefoder – Med Fod – 29x27x38cm fra Dyreverdenen med en pris på 1199.00. Billigste udvalgte Vildtfuglefoder er Versele-Laga Vildtfuglefoder Solsikke Hjerter – 750g som du kan købe for 35.00 hos Dyreverdenen. Forskellen på de to priser er 1164 kr. – de 8 Vildtfuglefoder vi har fundet koster i gennemsnit 247.86 kr.
Ovenstående Vildtfuglefoder data og priser er hentet fra 2 butikker (Dyreverdenen, Os Med Kæledyr). Alle Vildtfuglefoder tilbud er opdateret i dag 04-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vildtfuglefoder guides:

Fandt du ikke det rigtige Vildtfuglefoder blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vildtfuglefoder: