Du er landet på Foderautomat.dk, det helt rigtige sted at finde foderbold. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle foderbold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Hø- og Foderbold til gnavere, vælg ml 3 str.

Første anbefaling på listen er fra mærket Trixie.

Det bedste tilbud på “Trixie Hø- og Foderbold til gnavere, vælg ml 3 str.” vi har fundet er hos Os Med Kæledyr hvor prisen lige nu er 34,95

Forhandlerens beskrivelse:
Hø- og Foderbold til gnavereØ 8, 12 eller 16cmDenne hø- og foderbold anbefaler vi varmt i Vetboxen, idet den både er praktisk, der er altid rent hø, den fungerer som legetøj for dit kæledyr og så gør den det lidt mere besværligt for dine gnavere, at få si…

Se hos Os Med Kæledyr ❯❯

2: Pawise Fugle Foderbold i Plast

Sidste produkt på vores liste er Pawise Fugle Foderbold i Plast som vi har fundet til 59,- hos Dyreverdenen.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste foderbold i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse foderbold:

Dyreste Foderbold på listen er Pawise Fugle Foderbold i Plast fra Dyreverdenen med en pris på 59.00. Billigste udvalgte Foderbold er Trixie Hø- og Foderbold til gnavere, vælg ml 3 str. som du kan købe for 34.95 hos Os Med Kæledyr. Forskellen på de to priser er 24.05 kr. – de 2 Foderbold vi har fundet koster i gennemsnit 46.98 kr.
Ovenstående Foderbold data og priser er hentet fra 2 butikker (Os Med Kæledyr, Dyreverdenen). Alle Foderbold tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foderbold guides:

Fandt du ikke det rigtige Foderbold blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foderbold: