Du er landet på Foderautomat.dk, det helt rigtige sted at finde kattefoder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kattefoder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HIKE Kattefoder – kornfri – 10kg

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mydreampet.dk.

Her kan “HIKE Kattefoder – kornfri – 10kg” fås til 529,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
HIKE KattefoderEr sammensat ernæringsmæssigt korrekt til katte af alle racer og størrelser.
Et nøje afstemt indhold af fedt- og olier, der sammen med indholdet af vitaminer og mineraler er med til sikre, at katten bevarer et godt helbred samt en smuk og s…

Se hos Mydreampet.dk ❯❯

2: ESSENTIAL the JAGUAR Kattefoder – 3kg Abonnement

Anden anbefaling har vi fundet hos Mydreampet.dk, hvor du kan købe ESSENTIAL the JAGUAR Kattefoder – 3kg Abonnement til kun 309,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ESSENTIAL the JAGUAR – AbonnementEr et helt særligt måltid til katte & killinger af alle racer & størrelser.✅Vi har givet los, og sammensat et måltid der ikke bare skaber begejstring, men også lægger sig meget tæt op af, hvad din kat ville have spist i…

Se hos Mydreampet.dk ❯❯

3: Arion Original Fit Kattefoder – Med Kylling – 2kg

  • Dagens pris: 103,20 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 129.00, nu kun 103,20.
    Du sparer 25 kr. / 20 %
  • Fundet hos Dyreverdenen

Næste anbefaling er “Arion Original Fit Kattefoder – Med Kylling – 2kg”.

Dagens bedste tilbud på “Arion Original Fit Kattefoder – Med Kylling – 2kg” har vi fundet hos Dyreverdenen hvor prisen lige nu er 103,20 kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

4: Arion Original Mature Kattefoder – Med Kylling – 2kg – MHT 20/7

  • Dagens pris: 103,23 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 129.00, nu kun 103,23.
    Du sparer 25 kr. / 19 %
  • Fundet hos Dyreverdenen

Sidste produkt på vores liste er Arion Original Mature Kattefoder – Med Kylling – 2kg – MHT 20/7 som vi har fundet til 103,23 hos Dyreverdenen.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kattefoder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kattefoder:

Dyreste Kattefoder på listen er 8 kg. ProBiotic LIVE Adult Kat – kattefoder med and fra Gilpa ApS med en pris på 547.50. Billigste udvalgte Kattefoder er Carnilove Fresh kattefoder – Med Karpe & Ørred – Adult – 50g – Kornfri – Prøvepose som du kan købe for 10.00 hos Dyreverdenen. Forskellen på de to priser er 537.5 kr. – de 4 Kattefoder vi har fundet koster i gennemsnit 3264.39 kr.
Ovenstående Kattefoder data og priser er hentet fra 6 butikker (Mydreampet.dk, Dyreverdenen, Os Med Kæledyr, Coop.dk, Aller Petfood, Gilpa ApS). Alle Kattefoder tilbud er opdateret i dag 04-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kattefoder guides:

Fandt du ikke det rigtige Kattefoder blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kattefoder: